Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΟΜΑΔΑΣ


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΟΜΑΔΑΣ
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :  ΔΕΥΤΕΡΑ   23/4
(ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε περίπτωση απουσίας σας κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα , φροντίστε να ολοκληρώσετε τις εργασίες που σας αφορούν πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία , για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα σας !)
  1. Αναρτήστε υπό μορφή σχολίου στις αρμοδιότητες των μελών   της ομάδας σας - που υπάρχουν στο blog της ερευνητικής μας εργασίας (http://sugxronoitropoiepikoinwnias.blogspot.com ) -  την ημερομηνία ανάληψης και ολοκλήρωσης των εργασιών που έχει αναλάβει ο καθένας σας υπογράφοντας με το όνομα σας  (να αναφερθείτε αναλυτικά σε όλες τις εργασίες που κάνατε κατά τη διάρκεια του τετραμήνου , π.χ. : συμμετοχή στη δημιουργία θυρεού, εννοιολογικού χάρτη, συγκέντρωση αρχικών πληροφοριών, φωτογραφικού υλικού, επιλογή λεζάντων για βίντεο, δημιουργία βίντεο κ.λ.π )
Στη περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα κάποια από τις εργασίες να αναφέρετε το λόγο και τη πιθανή ημερομηνία ολοκλήρωσης .
  1. Αφού χωρίσετε την τελική σας παρουσίαση σε τόσα μέρη  όσα τα μέλη της ομάδας σας (π.χ. 1: πρόλογος , 2: πληροφορίες , 3: ερευνητικό μέρος , 4: συμπεράσματα…), δημιουργείστε 4-5 διαφάνειες ο καθένας  και στείλτε μου το αρχείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση : ekamariotaki@gmail.com
Στη περίπτωση που δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αρχείο σε μορφή PowerPoint, στείλτε μου το αρχείο σε μορφή word.
Στη συνέχεια τα συγκεκριμένα αρχεία θα αναρτηθούν στο blog της ερευνητικής μας εργασίας, για να μπορέσουν οι υπεύθυνοι των παρουσιάσεων να τα κατεβάσουν, έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσουν  στην τελική παρουσίαση.
  1. Οι υπεύθυνοι του blog θα πρέπει να έχουν αναρτήσει μέχρι την Παρασκευή 30/3  
  • Το θυρεό
  • Τον καταμερισμό των εργασιών
  • Τον εννοιολογικό χάρτη
  • Το βίντεο και
  • Τα διαγράμματα από την επεξεργασία του ερωτηματολογίου , που αφορούν την ομάδα τους
ΠΡΟΣΟΧΗ  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠ΄ΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ :  ΠΕΜΠΤΗ 3/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου